lauantai 11. elokuuta 2007

Monenlaiset oppivat -tapahtuma

Helsingissä Paasitornissa järjestetään 6.-8.9.2007 toiminnallinen suurtapahtuma oppimisvaikeuksista otsikolla ”Monenlaiset oppivat – Minä opin, sinä opit, me opimme!”. Tämä Aikuisopiskelijan viikon päätapahtuma sisältää myös lukijärjestöjen perinteinen YK:n lukutaitopäivän seminaarin.

Tapahtuman tiedotteen mukaan:

"Pääpainopisteenä ovat aikuisten oppimisvaikeudet ja –valmiudet, mutta laajasta ohjelmasta löytyy varmuudella hyödyllistä myös nuorisopuolen toimijoille. Ohjelma tarjoaa ajankohtaista tietoa ja ”kättä pidempää” niin opetuksen ja koulutuksen ammattilaisille, työvoimapuolen toimijoille, työnantajille, sosiaali- ja terveyssektorin henkilöstölle, toimintaterapeuteille, kirjastojen väelle kuin aikuisille erilaisille oppijoillekin.

Tapahtumassamme käsitellään erityisesti myös maahanmuuttajakysymyksiä.

Tapahtuman järjestää valtakunnallinen lukijärjestö, Erilaisten oppijoiden liitto. Mukana järjestelyissä ovat mukana Opetusministeriö ja Työministeriö sekä Aikuisopiskelijan viikon kampanjatoimikunta: Ammatillisten aikuiskoulutuskeskusten liitto (AIKE), Vapaan sivistystyön yhteisjärjestö (VSY) ja Noste-ohjelma."

Lisätietoja ja ilmoittautumislomake. Erilaisten oppijoiden liiton sivuilla.

Ei kommentteja: